BiografieZingen, dansen en mensen entertainen was iets wat Saffira al op jonge leeftijd deed. Ze stond op kinderfeestjes in de MacDonalds voor iedereen te dansen en gek te doen. Meerdere mensen zeiden tegen haar moeder: “Dát is er één voor het theater!”. Zodoende is Saffira op acht jarige leeftijd begonnen op het Jeugd Theater Hofplein.

Hier is het allemaal begonnen. Ze heeft op het Jeugd Theater Hofplein verschillende voorstellingen gespeeld en heeft daardoor al op jonge leeftijd heel wat ervaring opgedaan. Na 11 leerzame jaren op het Jeugd Theater Hofplein en na het behalen van haar HAVO diploma, was ze klaar voor een musical opleiding.

In 2012 wordt ze aangenomen op de Nederlandse Musical Academie te Arnhem (voormalig Willem Nijholt Musicalacademie). Hier heeft ze meerdere workshops gehad van o.a. Pia Douwes, Tony Neef en Stanley Burleson.

Na het behalen van het diploma van de Nederlandse Musical Academie heeft Saffira tevens de theatertour van Dora LIVE! gedaan en daarnaast vele andere werkzaamheden mogen verrichten op het gebied van acteren, zingen, skin-actor e.d.

Wil je op de hoogte blijven van wat Saffira allemaal doet? Ga dan naar de nieuws pagina!